Vacature: Baliemedewerker Plus Locaties: Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch Welkom bij Mondzorg ClinicsDovnload 34.06 Kb.
Datum07.11.2017
Grootte34.06 Kb.


Vacature: Baliemedewerker Plus

Locaties: Waalwijk en ‘s-Hertogenbosch

Welkom bij Mondzorg Clinics

Onze praktijken zijn moderne Clinics waar u terecht kunt voor complete Mondzorg Tandheelkunde – Mondhygiëne – Orthodontie – Parodontologie & Implantologie.


In onze vestigingen in ’s-Hertogenbosch, ’s-Hertogenbosch Noord en Waalwijk verzorgen wij een breed scala aan tandheelkundige behandelingen voor het hele gezin, variërend van reguliere tandheelkunde en mondhygiëne tot esthetische tandheelkunde, professioneel bleken van tanden, snurkbeugels en bijvoorbeeld mondbeschermers.
Wat bieden wij u?

Zeer moderne en geavanceerde praktijken waar wordt gewerkt volgende de laatste technieken, methodes & de beste materialen. Er wordt behandeld in aparte, ruime en lichte behandelkamers in een prettige ambiance. We hebben speciale aandacht voor kinderen en mensen met angst voor de tandarts.


Ons team vormt de praktijk

Ons team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, beugeltandarts, preventieassistenten, tandartsassistenten, baliemedewerkers, praktijkmanagers, administratie en ondersteunend personeel. Door onder één dak samen te werken kunnen onze tandheelkundige specialisten u optimale Mondzorg bieden.


Wij zijn per direct op zoek naar:

Een enthousiaste en ervaren fulltime Baliemedewerker met werkervaring in de tandheelkunde.Zonder werkervaring in de tandheelkunde heeft het geen zin om te solliciteren!
Functie eisen:


Arbeidsvoorwaarden:

In overleg met de werkgever. Salariëring is conform KNMT salaris richtlijnen.


Wat moet je doen om te solliciteren?

Voldoet u aan de bovenstaande functie eisen dan kunt u uw sollicitatie, voorzien van een motivatiebrief inclusief foto en Curriculum Vitae t.a.v. Shanna van West (P&O Manager) mailen naar: personeel@mondzorgclinics.nl.


U ontvangt alléén een reactie per mail als u bij de geselecteerde kandidaten behoort.
Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel met je vrienden:


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©tand.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina