Taakgroep Samen Leven Gewoon DoenDovnload 112.29 Kb.
Pagina1/3
Datum08.01.2018
Grootte112.29 Kb.
  1   2   3

Taakgroep Samen Leven Gewoon Doen

Nieuwsbrief 22

December 2015

Hallo allemaal! Hier is dan weer een verse nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief kijken we terug op de afgelopen periode en we kijken vooruit.

Veel lees- en luisterplezier gewenst!

Start

Na een mooie zomerperiode waarin het café goed bezocht werd zijn we weer van start gegaan met de activiteiten.

Een enthousiaste groep vrijwilligers zorgt er iedere maand voor dat de caféavonden gehouden kunnen worden. Ria van Reuler is na 8 jaar actief te zijn geweest gestopt als vrijwilliger. Toen ze op 21 augustus voor de laatste keer officieel bij het Goedenavondcafé was hebben we haar geïnterviewd. Alles wat we nog van haar wilden weten konden we aan haar vragen. Daarna hebben we haar bedankt voor de vele jaren en haar een cadeau overhandigd. Dank je wel Ria!

Zomer Barbecue

Eens in de twee jaar houden we een barbecue, dat is niet alleen lekker maar ook heel gezellig! We moesten op zoek naar een geschikte locatie want rondom het Hoge Licht is geen ruimte om een barbecue te houden. Gelukkig

konden we in het parochiehuis van de Rooms-Katholieke Kerk in Driebergen terecht. Daar is een prachtige tuin, een mooie grote zaal en een geschikte keuken. Op 4 september was het zover. Velen hadden zich aangemeld, we waren met ongeveer 60 personen. Heel erg zomers was het niet, integendeel, de regen kwam met bakken uit de hemel, maar dat mocht de pret niet drukken. We konden heerlijk binnen zitten. De barbecue stond buiten onder een afdak, dat ging prima. We hebben genoten van heerlijk eten en van de gezelligheid. Veel mensen zijn in de weer geweest om de BBQ tot een succes te maken en dat werd het! Foto’s van de barbecue staan op de site van de kerk.

Catechese- en Bijbelgespreksgroep


Deel met je vrienden:
  1   2   3


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©tand.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina