Inschrijfformulier KinderLoop Geweldig dat je je aanmeldt voor de KinderLoop Alphen aan den Rijn op zondag 27 mei 2018Dovnload 44.11 Kb.
Datum03.06.2018
Grootte44.11 Kb.
Inschrijfformulier KinderLoop
Geweldig dat je je aanmeldt voor de KinderLoop Alphen aan den Rijn op
zondag 27 mei 2018! Lever dit formulier ingevuld en ondertekend in bij de commissie van de KinderLoop of via kinderloop@samenloopalphen.nl . Deelname kost € 2,00 per kind en dient op 27 mei 2018 contant voldaan te worden.


Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Geslacht:

Meisje / Jongen

Adres:
Postcode en woonplaats:
T-shirtmaat*:

122/128 152/158

Geboortedatum:
Telefoon:
Mobiele telefoon:
E-mailadres:
Waarschuwen in geval van nood:

Naam: Nummer:

Medische gegevens:Hierbij verklaar ik dat mijn zoon/dochter meedoet aan de KinderLoop op de SamenLoop voor Hoop. Ik heb kennisgenomen van het reglement van SamenLoop voor Hoop. Dit is bijgevoegd bij dit formulier en op te vragen bij de commissie. Dankzij dit formulier kunnen wij je op de hoogte houden van SamenLoop voor Hoop en het werk van KWF Kankerbestrijding.


Handtekening ouder of verzorger voor akkoord:
Naam: ……………………………………

Handtekening:


Datum: …………………………………


*Let op! Zolang de voorraad strekt! Wil je zeker zijn van een mooi t-shirt, schrijf je dan snel vóór 30 april 2018 in.Bijlage:
Reglement KinderLoop

Wandel je mee? Om ervoor te zorgen dat de KinderLoop een mooi evenement wordt, geldt een aantal regels voor onze deelnemers.

Deelnemers onder de 18 jaar

Bij de KinderLoop moet te allen tijde een toezichthouder aanwezig zijn (minimaal 21 jaar). Hij/zij is verantwoordelijk voor het gedrag van de kinderen.Toezichthouder jeugdteams
De toezichthouder:

  • houdt zich aan de regels en voorschriften van de SamenLoop.

  • geeft het goede voorbeeld door de regels op te volgen en door niet te roken en te drinken tijdens het evenement.

  • past goed op de kinderen. De kinderen mogen het terrein alleen met toestemming van de toezichthouder verlaten.

  • moet steeds weten waar de kinderen zijn. Een medetoezichthouder kan u eventueel helpen.

Voor iedereen

  • Alle deelnemers moeten zich houden aan de regels en de voorschriften voor de SamenLoop voor Hoop zoals opgesteld door KWF Kankerbestrijding (dit formulier).

  • Deelname aan de SamenLoop voor Hoop doet u op eigen risico. KWF Kankerbestrijding is niet verantwoordelijk in geval van ongelukken of diefstal.

  • Deelnemers en vrijwilligers onder de 18 jaar mogen alleen onder toezicht aanwezig zijn. KWF Kankerbestrijding draagt geen verantwoordelijkheid voor jongeren onder de 18 jaar. De regels voor deelname van kinderen vindt u hierboven.

  • Met uw inschrijving voor de SamenLoop verplicht u zichzelf om al het ingezamelde geld af te staan aan KWF Kankerbestrijding voor en/of tijdens het evenement.

  • Deelnemers gaan ermee akkoord dat foto’s die tijdens de SamenLoop worden genomen, worden gebruikt om het evenement en het werk van KWF Kankerbestrijding te promoten.

  • Iedereen die zich misdraagt of de gasten of deelnemers tot last is, wordt verzocht te vertrekken.


Deel met je vrienden:


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©tand.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina