Hoe is het met jou? Ik hoorde dat het goed met je gaat. Wellicht eens leuk om weer eens een kop koffie te drinkenDovnload 11.02 Kb.
Datum31.01.2018
Grootte11.02 Kb.

Hallo [NAAM RELATIE],

 

Hoe is het met jou? Ik hoorde dat het goed met je gaat. Wellicht eens leuk om weer eens een kop koffie te drinken.  

De reden waarom ik je mail is het volgende: Naar aanleiding van het 10 jarig bestaan van de fantastische stichting Villa Joep hebben ze op 29 september de campagne #GEEFLEVEN landelijk  gelanceerd (zie www.geefleven.nl).

 

In tien jaar Villa Joep hebben ze veel bereikt. Kijk maar naar de film die er van gemaakt is: www.youtube.com/watch?v=PdIVaxaCjtU. Talloze individuele en bedrijfssponsors brachten 5.5 miljoen bij elkaar. Daarmee maakten ze 10 onderzoeken financieel mogelijk en is de oorzaak van neuroblastoom ontdekt. De eerste stappen naar een betere behandeling zijn gezet. Maar hoe hoopvol de ontwikkelingen ook zijn, nog steeds treft neuroblastoom jaarlijks 30 jonge kinderen en hun kans op genezing is nog altijd veel te laag. 

Speciaal voor het tienjarig jubileum van Villa  Joep hebben tientallen professionals belangeloos een campagne gemaakt die neuroblastoom onder nog meer mensen bekend maakt en die aanzet om zelf in actie te komen. De campagne #GEEFLEVEN bestaat uit filmpjes van 20 en 30 seconden, uit posters in verschillende formaten (tot en met abri-formaat).

De campagne straalt hoop uit, maar is tegelijkertijd confronterend. De kinderen vertellen over hun droom. Eén wil brandweerman worden, een ander piraat. Aangezien kinderen met neuroblastoom vaak niet ouder worden dan 6 jaar, komt hun droom vaak niet uit. In de campagne staan patiëntjes Isa, Faber, Kaj, Madalena, Mara en Puck centraal. De ouders van deze kinderen vinden het stuk voor stuk belangrijk dat neuroblastoom en de ernst ervan breed onder de aandacht worden gebracht. Al weten ze dat ook hun kind misschien zijn of haar zevende verjaardag niet haalt. Inmiddels zijn Isa en Mara al overleden!

 

Nog steeds gaat 100% van alle donaties van Villa Joep naar onderzoek. Alle materialen en diensten krijgen we van producenten en professionals. Zo kwam ook deze campagne tot stand. Maar nu zijn ze op zoek naar gratis media ruimte.  

Om je een indruk van de campagne te geven moet je maar even hier kijken:

Voor de TV commercial:  www.geefleven.nl

Voor alle campagnematerialen (abri, billboard ed):  www.geefleven.nl/mediaruimte.html

 

Wat ik jou wilde vragen of jij jouw media contacten voor hen zou willen benaderen? Dit kan zijn: Tijd om de commercial op tv uit te zenden, ruimte om een advertentie te plaatsen (van landelijke krant tot plaatselijk (club)blad), ruimte voor de beschikbare (abri)posters, millimeters in magazines maar ook naar tijd in radio- en televisieprogramma’s. En natuurlijk: online ruimte voor banners!Hopelijk kan jij of jouw netwerk daarbij helpen.

 

Ze zijn een maand onderweg en het loopt heel goed met media die gaan plaatsen (oa landelijke TV zenders, RTV Rijnmond en Brabant, diverse magazines, 1000 abris bij benzinepompen). En de TV primeur was bij Hart van Nederland (op 10:26 min):http://www.sbs6.nl/video/bFfdyX9OwEco/hart-van-nederland-vroege-editie 

mocht je positieve reacties hebben dan kun je dia aanmelden op media@villajoep.nl of het contact aan mij geven, dan pak ik het verder op.

Bij voorbaat dank voor het nemen van jouw tijd en ben benieuwd of je iets kunt doen voor Villa Joep!

En mijn uitnodiging om een kop koffie te drink staat natuurlijk! 

Met hartelijke groet en #GEEFLEVEN!, 

[UW NAAM]

Deel met je vrienden:


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©tand.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina