De Gelderhorst is op zoek naar een Hoofd P&O, 28 uur per week Jouw functie?Dovnload 10.75 Kb.
Datum14.12.2018
Grootte10.75 Kb.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de zorg bij een unieke organisatie?
De Gelderhorst is op zoek naar een
Hoofd P&O, 28 uur per week
Jouw functie?

Het betreft een brede en uitdagende functie, zowel operationeel, tactisch als strategisch, met veel ruimte voor eigen initiatief waarbij je samen met je enthousiaste team (medewerker personeelsadministratie, coördinator vrijwilligers en scholingscoördinator) nadere invulling kan geven aan het meerjarenbeleidsplan P&O dat de komende maanden ontwikkeld wordt.

In deze functie maak je deel uit van het Managementteam en werk je nauw samen met de bestuurder. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van alle personeelsvraagstukken, fungeert als sparringpartner en klankbord voor de bestuurder, leidinggevenden en andere collega’s.
Wie zijn wij?

De Gelderhorst is het enige centrum voor oudere Doven in Nederland. Wij zijn een financieel gezonde en zelfstandige organisatie met 156 plaatsen (verdeeld over wonen, zorg en verpleging) en 175 medewerkers (ca. 100 fte). Als cultuurdrager van de oudere Doven in Nederland heeft De Gelderhorst een unieke positie. Daarbij zijn wij hét expertisecentrum op het gebied van oudere Doven zowel nationaal als internationaal. In ons centrum staan wonen, zorg (verzorging en verpleging), welzijn en communicatie centraal. Ruim een derde van onze medewerkers is zelf ook doof of slechthorend. Dove en horende medewerkers werken samen om onze cliënten een veilig huis en kwalitatief hoogwaardige zorg te bieden. De zorgbehoefte van onze cliënten wordt steeds groter en complexer. De Gelderhorst streeft ernaar om de zorg en welzijn voor haar cliënten verder te professionaliseren. Voor het komende jaar staat een uitbreiding door ver- en nieuwbouw van De Gelderhorst met 41 plaatsen (wonen en zorg) gepland en het komende half jaar werkt de organisatie aan de ontwikkeling van een nieuwe toekomstvisie. Cliënten, medewerkers en leidinggevenden zijn hier nauw bij betrokken.


Wie zoeken wij?

Jouw ambitie voor de komende jaren is om op P&O gebied bij te dragen aan een verdere professionalisering van De Gelderhorst en te bouwen aan een organisatie die de inzet van dove medewerkers essentieel acht, omdat de kwaliteiten van dove- en horende medewerkers aanvullend aan elkaar zijn en zo bijdragen aan onze communicatieve context. Je bent in staat om te schakelen met meerdere niveaus in de organisatie en om ‘meerdere ballen in de lucht te houden’. Je bent initiatiefrijk, doet verbetervoorstellen, hebt overtuigingskracht en beschikt over organisatiesensitiviteit.

Je kan ontwikkelingen (in-en extern) vertalen en integreren in het P&O beleid en tegelijkertijd vind je het fijn om met je voeten in de klei te staan. Naast generalistische kennis van het vakgebied, is het belangrijk dat je beschikt over ervaring met betrekking tot o.a. FWG, duurzame inzetbaarheid, zelfroosteren, verzuimmanagement en medezeggenschap. Kortom je bent een echte allrounder!
Wat breng je mee?


  • Minimaal hbo-plus werk- en denkniveau, een afgeronde relevante opleiding HRM of aanverwant vakgebied;

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring en gedegen kennis huidige regelgeving;

  • Ervaring met het begeleiden van veranderingen vanuit P&O en OR advies trajecten;

  • Affiniteit met de doelgroep en bereid zich te verdiepen in de dovencultuur;

  • Bereid om de Nederlandse gebarentaal te leren of aanwezige gebarentaalvaardigheid (doof/horend/slechthorend).


Wij bieden

  • Een uitdagende en bijzondere werkplek, waarbij je volop mogelijkheden hebt om jezelf en HR verder te ontwikkelen;

  • Een salaris conform de cao VVTFWG 60. Het salaris is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring;

  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op verlenging;

  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholingen en een eindejaarsuitkering van 7,4%;


Meer weten?

Neem dan contact op met Judith Reiff-de Groen, bestuurder (0318) 698100 j.reiff@gelderhorst.nl of Yvonne Los, Hoofd P&O (0318) 698100) y.los@gelderhorst.nl


Solliciteren?

Je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae kun je voor 17 oktober richten aan de afdeling P&O, De Gelderhorst, Willy Brandtlaan 40, 6716 RK Ede of per email peno@gelderhorst.nl.De gesprekken vinden plaats op 26 oktober.

Deel met je vrienden:


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©tand.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina