Care Plus® First Aid System Emergency ShearsDovnload 251.2 Kb.
Pagina1/5
Datum20.05.2018
Grootte251.2 Kb.
  1   2   3   4   5

Eerste hulp
Een klein ongeluk is snel gebeurd. Tijdens uw reis, buitensportactiviteit of thuis in de keuken. Daarom is het belangrijk altijd een EHBO-set in de buurt te hebben. Met name in een warm en vochtig klimaat in de (sub)tropen kunnen wondjes snel gaan ontsteken. Een goede wondverzorging is altijd noodzakelijk. Koorts is een belangrijk signaal dat u besmet kunt zijn met een infectieziekte (bijvoorbeeld Malaria). Daarom adviseren wij altijd een thermometer mee te nemen op reis.
Een ander aspect is dat de medische voorzieningen in het land van uw bestemming veelal niet het niveau hebben als in Nederland. Schaarste aan -vaak niet steriele- naalden, spuiten en andere medische hulpmiddelen die de huid in gaan verhogen de kans op infectieziekten als AIDS en hepatitis-B. Het is daarom zinvol om naast een EHBO-set ook een uitgebreide set steriele hulpmiddelen mee te nemen.
Een tekentang is een absolute must om bij de hand te hebben. In Nederland is 1 op de 4 teken besmet met de Lyme bacterie.
TIP:

Bij het verwijderen van teken mag u een aantal dingen NIET doen: verdoven met ether of alcohol, sigarettenpeuk, etc. Dit heeft een versnelde uitstoot van schadelijke bacteriën tot gevolg!


Care Plus® First Aid Kit Emergency

De Care Plus® First Aid Kit Emergency is een zeer uitgebreide set met verbandmiddelen en EHBO-materialen. Deze set is door Tropenartsen samengesteld en vormt een belangrijk deel van de gezondheidsbeschermende bagage™ voor reizigers en buitensporters. Deze complete set is ook geschikt als standaard EHBO-set thuis en in de auto. Het etui is makkelijk in de reisbagage op te bergen en biedt nog voldoende ruimte voor een eigen reisapotheek. Zie voor de houdbaarheidstermijn het stickertje op de topkaart en de inhoudsopgave.
Inhoud

1 Hydrofyl windsel 300x5 cm

1 Hydrofyl windsel 400x6 cm

1 Brandwondenkompres 60x80 cm

4 Steriele kompressen

6 Alcoholdoekjes

1 Hechtpleister (500x2,5 cm) non-woven

4 Handschoenen

1 Wondsnelverband

2 Snelverbanden

2 Veiligheidsspelden

1 Pincet


8 Wondpleisters 6x10 cm

5 Wondpleisters PE 9x38 mm

5 Wondpleisters PE 19x72 mm

1 Emergency shears (schaar)

1 Onbreekbare thermometer

1 Reddingsdeken

1 Steunwindsel

1 Mitella

1 EHBO-boekje Rode Kruis

1 Bijsluiter.


Adviesprijs: € 24,95
Care Plus® First Aid Kit Memisa

Samen met Memisa ontwikkelde Tropenzorg een praktische EHBO-set. De inhoud van deze set is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Memisa’s Tropenartsen. De set bevat veel wondverzorgingsproducten en is hiermee vooral gericht op eerste hulp bij wonden. Met name in een warm en vochtig klimaat kunnen wondjes snel gaan ontsteken. De O.R.S. sachets dienen om in te nemen bij de eerste verschijnselen van uitdroging. Met de thermometer, die her te gebruiken is, kunt u snel en gemakkelijk uw koorts opnemen. Koorts is de belangrijkste indicator voor een groot aantal infectieziekten. Deze EHBO-set is geschikt voor buitensporters en personen die op reis gaan en een minimale uitrusting meenemen. De set is tevens geschikt voor gebruik in de auto en thuis.

Memisa gelooft dat iedereen recht heeft op goede gezondheidszorg. Daarom steunt Memisa ziekenhuizen in ontwikkelingslanden, financiert vaccinatieprogramma’s, leidt lokale medici op en zendt artsen uit. Bovendien is Memisa actief in de strijd tegen aids, malaria en tuberculose. Bij de aanschaf van dit product worden de gezondheidsprojecten van Memisa gesteund.
Inhoud

2 Hydrofiel windsel

6 Steriel kompres

6 Alcoholdoekjes

1 Hechtpleister, non-woven

2 Handschoenen

1 Wondsnelverband

2 Veiligheidsspelden

1 Pincet

3 Wondpleister 6 x 10 cm

5 Wondpleister PU (19 x 38 mm)

4 Wondpleister PU (25 x 72 mm)

2 Wondpleister PU (30 x 55 mm)

1 Verbandschaar RVS

1 Driekante doek non-woven

1 Re-usable thermometer

4 Hechtstrips

2 Care Plus® O.R.S. sachet


Adviesprijs: € 18,95
Care Plus® First Aid Kit Basic

De Care Plus® First Aid Kit Basic is een compacte, handzame set met een basispakket EHBO-materialen. Het compacte nylon etui is door middel van klittenband te bevestigen aan bijvoorbeeld broekriem of fietsstuur. Deze EHBO-set is geschikt indien u kort weggaat en een minimale uitrusting meeneemt. De Care Plus® First Aid Kit Basic is handig om altijd bij de hand te hebben en met name geschikt voor korte trips, dagtochten, buitensportactiviteiten en fietstochten. Ook handig om paraat te hebben in uw dashboard- of keukenkastje. Zie voor de houdbaarheidstermijn het stickertje op de topkaart en de inhoudsopgave.
Inhoud:

1 Hydrofyl windsel

4 Steriele kompressen

4 Alcoholdoekjes

1 Hechtpleister, non-woven

2 Handschoenen

1 Wondsnelverband

2 Veiligheidsspelden

1 Pincet

2 Wondpleister 6 x 10 cm

5 Wondpleister PE (19 x 72 mm)

5 Wondpleister PE (9 x 38 mm)1 Verbandschaar.
Adviesprijs: € 12,50

Deel met je vrienden:
  1   2   3   4   5


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©tand.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina