Cai-pan mintsprayDovnload 6.57 Kb.
Datum31.01.2018
Grootte6.57 Kb.


FootMix-Gel

Klauwproblemen vormen een belangrijke reden voor vroegtijdige afvoer van vee. Circa 10 % van alle afgevoerde dieren moet het bedrijf verlaten wegens klauwproblemen. Ook afvoer wegens onvoldoende productie of wegens onvruchtbaarheid, kan veroorzaakt zijn door klauwproblemen. De meest voorkomende klauwinfecties zijn Stinkpoot, ziekte van Mortellaro, Tussenklauwontsteking en zoolzweren.


Voor het terugdringen van infectiedruk op de klauwen is het van groot belang de klauwen regelmatig te ontsmetten en te verzorgen.
FootMix-Gel is een uitstekend verzorgingsmiddel voor de klauwen van rundvee en schapen. Het middel bestaat uit een uitgebalanceerde verhouding koper- en zinkionen en organische zuren. De Gel is in samenwerking met verschillende klauwverzorgers ontwikkeld. FootMix-Gel wordt geleverd in een 750 ml-flacons met handige verstelbare hals.
FootMix-Gel is de geconcentreerde vorm van het poedervormige FootMix, dat gebruikt wordt voor voetbaden. De dikvloeibare Gel wordt voor individuele klauwverzorging gebruikt. De Gel kan direct vanuit de flacon worden aangebracht; een kwast is niet nodig, zodat onderlinge besmetting wordt voorkomen. Klauwverzorgers die FootMix-Gel gebruiken zijn zeer tevreden met het produkt.
Voordelen van FootMix-Gel:


Gebruik:

Klauw goed reinigen en drogen; niet nat maken! FootMix-Gel aanbrengen.


Na drie dagen opnieuw reinigen, drogen en FootMix-Gel aanbrengen.

Deel met je vrienden:


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©tand.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina