Assistent activiteiten begeleider BosprojectDovnload 23.18 Kb.
Datum23.06.2018
Grootte23.18 Kb.In opdracht van Natuurmonumenten worden allerlei landschapsbeheerwerkzaamheden uitgevoerd in het bos. Voorbeelden zijn zagen, snoeien, wandelpaden vrijhouden, afrastering plaatsen en poorten plaatsen.

Deelnemers maken kennis met ‘werken’ en het doen van verschillende werkzaamheden. Daarnaast leren ze om te gaan met het maken en nakomen van afspraken en wordt er een werkritme aangeleerd. Begeleiders krijgen inzicht in de vaardigheden van de deelnemers. Als gevolg hierop kunnen nieuwe vaardigheden worden aangeleerd of reeds aanwezige vaardigheden verder worden ontwikkeld.
Ter ondersteuning van het werk van de reguliere begeleiders zijn wij op zoek naar vrijwilligers.
Assistent activiteiten begeleider - Bosproject

(minimaal 6 uur per week)
Als vrijwilliger werk je altijd onder verantwoordelijkheid van een vast activiteitenbegeleider en heb je naast een uitvoerende ook een signalerende functie. De werkzaamheden zijn van maandag t/m Vrijdag 09.00-14.00 uur.
Voor deze functie zoeken we mensen die:

  • doorzettingsvermogen hebben;


Onze organisatie:

Traverse is er voor diegenen die dak- of thuisloos zijn of dreigen te worden en problemen hebben op verschillende levensgebieden. Zij kunnen voor opvang en begeleiding terecht bij SMO Traverse. Niet iedereen is hetzelfde en heeft dezelfde hulp nodig. Elke cliënt heeft zijn eigen achtergrond, hulpvraag en mogelijkheden. Om die reden onderscheiden we verschillende begeleidingsprocessen, toegespitst op de behoefte van de cliënt.


Onze visie op zorg is dat ieder mens mogelijkheden heeft. Mogelijkheden om zich te ontwikkelen, zijn kwaliteit van leven te verbeteren of hier eenvoudigweg weer grip op te krijgen. De werkwijze van Traverse is gericht op herstel van de klant en hem te ondersteunen bij het benutten van zijn mogelijkheden. We helpen mensen tijdens een kwetsbare periode in hun leven hun weg te vinden in de maatschappij en hierin zo volwaardig mogelijk te functioneren. 
Wij bieden:

Een leuke, uitdagende werkomgeving, vrijwilligersovereenkomst, verzekering tegen ongevallen e.d. 


Sollicitaties:

Stuur een mailtje naar Rob Haen (vrijwilligerscoördinator), e-mail vacature@smo-traverse.nl.

Deel met je vrienden:


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©tand.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina