Abonnement voor dienstverlening Sport Medisch Centrum ZernikeDovnload 6.34 Kb.
Datum25.06.2018
Grootte6.34 Kb.

Abonnement voor dienstverlening Sport Medisch Centrum Zernike

Hierbij neemt ondergetekende:


Studentennummer :

Naam :


Adres :

Postcode :

Woonplaats :

Datum :

Handtekening :

□ Een jaar-abonnement op de dienstverlening van het Sport Medisch Centrum Zernike in het Willem-Alexander Sportcomplex. Dit abonnement, dat aangegaan wordt vanaf het moment van inlevering van dit ondertekende formulier is geldig tot september 2015. De kosten van dit abonnement bedraagt € 50,-.


□ Een meerjaren-abonnement op de dienstverlening van het Sport Medisch Centrum Zernike in het Willem-Alexander Sportcomplex. Dit abonnement, dat aangegaan wordt vanaf het moment van inlevering van dit ondertekende formulier is geldig tot einde van de studie bij het Instituut voor Sportstudies. De kosten van dit abonnement bedraagt € 150,-.
De abonnementhouder verplicht zich na inlevering van deze verklaring om aan deze kosten te voldoen. Hiervoor zal een rekening gestuurd worden.
Voor dit abonnement gelden de volgende voorwaarden:

Er wordt elke week (elke woensdag) spreekuur gehouden door een Sportarts. Tijdens dit spreekuur wordt met betrekking tot blessures een diagnose gesteld, gevolgd door een advies. Bv. hoe je om kunt gaan met een eventuele blessure. Binnen het Instituut zal een sportarts je niet behandelen. Wanneer nodig verwijzen zij je door naar het UMCG. Door de nauwe samenwerking tussen de Sportarts en het UMCG zal deze doorverwijzing makkelijk en soepel verlopen. Hetzelfde geldt voor het doorsturen naar een (sport)fysiotherapeut. Verder levert de sportarts, op aanvraag, een schriftelijk blessureadvies die gebruikt kan worden als bewijslast voor een aanvraag “uitstel praktijktoetsing wegens blessure” bij de examencommissie.

Deel met je vrienden:


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©tand.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina